Har du altid haft lyst til at mestre teknikken, når det kommer til at bage flødeboller og overtrække den færdige flødebollede med chokolade, således den får det rigtige knæk? Knækket i den størknede chokolade er den ubestridte faktor i en perfekt temperering.
Enhver bage-entusiast og hjemmebager har højest sandsynligt stiftet bekendtskab med en drilsk chokolade. Flødebollekurset hos Kold College gider dig et indblik i, hvordan du fremadrettet mestrer teknikken, hvorledes du pisker en luftig skum og hvordan du slutteligt giver den det helt rigtige knæk i chokoladen.
Endvidere garanterer vi, at selv den sødeste tand nok skal få stillet sin søde sukkertrang i hyggelige konditor-omgivelser.
Flødebolle-mester?
Kold Colleges kendte og ikke mindst anerkendte konditor Kristinn Kristinsson er klar til at dele hendes viden med alle deltagende kursister. Vi byder indenfor og velkommen til en dejlige og ikke mindst hyggelig kursusaften for dig, der elsker hjemmelavede kreationer og rigtig rigtig god chokolade.
Du vil tilegne dig et hav af sprøde teknikker, eksperimentere med mange smagsvarianter og lære hvordan man tempererer en perfekt chokolade ovenpå flødebollen.
3 hurtige om kurset
3 gode grunde til at vælge os
Ring og hør nærmere!
Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål
Ring til os på 63 13 20 43