Arbejdsmarkedsuddannelsen som køkkenmedhjælper hos Hotel og Restaurantskolen henvender sig til faglærte og ufaglærte medarbejdere, der beskæftiger sig med almen madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og andet catering.
Vil du kunne lide at udarbejde forskellige madkoncepter på baggrund af måltidets ernæringsmæssige og sociale betydning for forskellige brugergrupper? Så er dette kursus i madlavning som køkkenmedhjælper skræddersyet til dig.
Kulinariske madoplevelser for andre
Efter endt uddannelsesforløb kan du som deltagende kursist, anvende dit nyerhvervede kendskab om forskellige brugergruppers kulinariske traditioner til, at forberede, fremstille og tilberede velsmagende måltider. Måltider som er tilpasset de forskellige brugergruppers sundheds- og ernæringsmæssige behov og ønsker.
Du kan nu fremstille og anrette måltider til forskellige brugergrupper, således maden fremstår indbydende i rammer hvor brugergruppen skal spise. Endvidere er du er klar til at kreere madkoncepter, til forskellige brugergrupper med udgangspunkt i den enkelte brugers ønsker og valgmuligheder.
Praktisk information:
Har du lyst til at fremstille og anrette velsmagende, indbydende og delikate måltider ud fra forskellige brugergruppers behov og ønsker?
Udfyld formularen her på siden og få svar på dine spørgsmål idag!
* Udfyld kontaktformular for din unikke pris!
3 gode grunde til at vælge os
Ring og hør nærmere!
Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål
Ring til os på 33 86 22 00