Nu behøver du ikke længere at rejse til fjerne verdensdele for at smage på verden. På dette kursus kan du nemlig gøre det midt i hjertet af København C.
Hop med ombord på det københavnske og ikke mindst kulinariske togt, gå på opdagelse i madkulturer fra hele verden og lær at lave autentisk mad fra en række udvalgte lande – blandt andet Korea, Japan Galicien – vi bager lækkert og fyldigt brød, kreere søde sager som smager af fjerne, varme og eksotiske himmelstrøg.
På kurset dykker vi ned i de forskellige landes madhistorier, traditioner og specielle råvarer. Vi vil møde utrolige og inspirerende personligheder fra øvrige landes kulturer, der deler deres madkultur med os. Vi vil blive indviet i deres madglæder og den glæde de oplever, ved at stå i køkkenet og kreere smagfulde retter.
Du vil komme til at møde madgeniet Per Vinther, founder af Copenhagen Kimchii Festival, Sachiko Kuramato fra Japan og søstrene Aran fra Galicien. Karismatiske madmennesker du vil lære AT adaptere teknikker, retter og ikke mindst glæde af.
Dessertens plads & krydderiernes univers
På kurset tager vi endvidere også på lukrativt besøg hos Cathrine Østerberg fra Østerberg Ice Cream. Cathrine finder inspiration til sin is i rundt omkring i hele verden og tilføjer nuancer fra alle verdenshjerner. Ydermere tager vi også udgangspunkt i det, at arbejde med Street Food som tema. I den forlængelse dykker vi ned i krydderiernes univers og tager på opdagelse i det mellemøstlige køkken.
Kursets forskellige temaer
3 gode grunde
Ring og hør nærmere!
Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål
Ring til os på 31 12 80 53